Vânzătoare bătută de o clientă, la un magazin de pe Împarat Traian. Vezi motivul!

masina jandarmiO vanzatoare a fost batuta, sambata, de o clienta. Au intervenit pentru aplanarea conflictului lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au fost solicitaţi să intervină la un magazin de pe strada Împărat Traian din municipiul Botoşani, unde o persoană a sesizat producerea unei altercaţii între vânzătoare şi o clientă.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat în cel mai scurt timp şi a constatat că cele sesizate se confirmă, la magazin fiind identificată o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Botoşani, care a lovit-o pe vânzătoare.

like facebook

Agresoarea a vrut să cumpere o cafea de la un automat aflat în incinta magazinului, dar, după ce a introdus banii, nu a mai primit produsul selectat. Din acest motiv, a luat-o la rost pe vânzătoare şi, într-un moment de neatenţie a acesteia, când era ocupată să servească un alt client, a lovit-o cu pumnul în bărbie.

Jandarmii au condus-o la sediul inspectoratului, unde i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, conform art.193 din Codul Penal.

Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea soluţionării.

One thought on “Vânzătoare bătută de o clientă, la un magazin de pe Împarat Traian. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com