Accident grav cu maşină distrusă în proporţie de 90%. Şoferul şi doi pasageri au scăpat nevătămaţi

accident politieTrei tineri au scăpat cu viaţă în urma unui grav accident de circulaţie. Duminică seară, poliţiştii din comuna Lozna au fost sesizați printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe DC 76 C, în localitatea Străteni, s-a produs un accident de circulație, iar conducătorul autoturismului se află în stare de inconștiență.

Cercetările efectuate au stabilit că, un tânăr de 26 ani, din comuna Şendriceni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 76, în localitatea Străteni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autovehiculul a părăsit partea carosabilă, izbindu-se într-un cap de pod.

În urma producerii evenimentului, autoturismul a fost distrus in proportie de 90%.

De asemenea, după accident, doi tineri, pasageri în autoturism, ambii din localitatea Străteni, comuna Lozna, au părăsit în fugă locul faptei.

like facebook

Conducătorul auto a fost scos din autovehicul, refuzând ulterior acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat acestuia să se supună testării alcoolscopice a aerului expirat şi respectiv prelevării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, proceduri pe care tânărul le-a refuzat.

Şoferul este cercetat de oamenii legii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *