FOTO Nuntă ieşită din comun. Doi miri, duşi la altar cu …. combina agricolă

combina nuntaDoi tineri din judeţul Botoşani au avut parte, duminică, de un alai de nuntă cu totul ieşit din comun. Mirii au folosit ca mijloc de transport de acasă către Primărie, unde a fost oficiată cununia civilă,  şi de acolo la Biserică, la cununia religioasă, o … combină.

Andrei Rebenciuc şi Adriana Cuibar s-au trezit, duminică la amiază, că sunt luaţi de acasă nu cu limuzina sau cu trăsura cu cai, ci cu combina agricolă.

Ideea năstruşnică a aparţinut patronului firmei Agri Pe din Flămânzi, un om de afaceri german, Roman Klaus Kurzer, care le-a pregătit „maşina” celor doi. La ieşirea din casa miresei, mirii s-au trezit cu utilajul la uşă, astfel încât au urcat pe el şi au mers către starea civilă, priun centrul oraşului Flămânzi.

like facebookMirii, foşti colegi de clasă, au atras atenţia întregului oraş.

nunta in combina agricola la Flamanzi- BotosaniAndrei Rebenciuc lucrează la Serviciul de evidenţă informatizată a persoanei din cadrul Primăriei Flămânzi, iar Adriana Cuibar la firma Agri Pe. Cei doi se cunosc din liceu, unindu-şi destinele după ce au absolvit facultatea.

După plimbarea cu combina, tinerii însurăţei au urcat în maşini şi au mers la Popas Cucorăni şi au petrecut alături de invitaţi.

nunta in combina agricola la Flamanzi- Botosani (3)

nunta in combina agricola la Flamanzi- Botosani (1)nunta in combina agricola la Flamanzi- Botosani (5)

 

 

 

6 thoughts on “FOTO Nuntă ieşită din comun. Doi miri, duşi la altar cu …. combina agricolă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *