Cătălin Predoiu, prim- vicepreşedinte PDL: În Botoşani şi în Suceava, şi fluturii sfinţesc locul

catalin predoiu pdl botosani2Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, duminica, la Botosani, ca fiecare roman trebuie sa aiba aceleasi sanse si ca nu este normal ca doar vestul tarii sa fie dezvoltat, iar estul sa nu poata sa tina pasul pentru ca nu are investitii. Predoiu a spus ca PDL vrea un plan de investitii prioritare pentru tot nord-estul tarii, de la de la Botosani si pana la Galati, la Vaslui si Iasi, ca fiecare roman sa aiba aceleasi sanse, chiar daca s-a nascut la Botosani sau Brasov ori Arad.

Mazare si Dragnea au cate un palat cat jumatate din Botosani, dar e o prosperitate cucerita prin hotie. Noi vrem o prosperitate prin munca, prin proprietate, prin libertate, prin legea, prin Europa, prosperitate prin Europa. O Romanie puternica inseamna o Romanie dezvoltata echilibrat. Nu vom avea o Romanie puternica daca doar vestul tarii e dezvoltat si estul nu poate sa tina pasul pentru ca nu are investitiile de care are nevoie„, a spus prim-vicepresedintele PDL.

like facebook

El a avut cuvinte de lauda la adresa liderului PDL Botosani, Catalin Flutur, dar si a liderului PDL Suceava, Gheorghe Flutur.

Se spune ca omul sfinteste locul. Ei bine, in Botosani si in Suceava si fluturii sfintesc locul. Aveti aici pe viitorul primar al Botosaniului, pe Catalin Flutur. A demonstrat ce poate. Aveti pe Gheorghe Flutur, viitorul presedinte al Consiliului Judetean Suceava…„, a mai spus Predoiu.

 

2 thoughts on “Cătălin Predoiu, prim- vicepreşedinte PDL: În Botoşani şi în Suceava, şi fluturii sfinţesc locul

  1. D-le „predoiu”tocmai d-ta de formatie juridica faci afirmatii fara a avea DOVEZI si hotararea unei instante??!!Sau ai invatat de la VARF sa faci afirmatii in urma unor date primite de la un anumit”SERVIS”Pacat ca un astfel de om se injoseste ptentru a obtine voturi.Propaganda care o face-ti va fi:VOTURI MAI PUTINE”

  2. Monica Macovei o nesimtita care si a batut joc de romani indiferent de culoare politica cateaua de curte a baselului dar si a gasit nasa in analfabeta EBA cine se aseamana se aduna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *