Gheorghe Flutur catre democrat-liberali: Vă felicit că la Botoșani ati început constructia cu liberalii

gheorghe flutur pdl botosaniCoordonatorul campaniei electorale a PDL la europarlamentare, Gheorghe Flutur, a cerut, duminica, botosanenilor sa nu ia in calcul sondajele otravite ale PSD. El a declarat ca PDL traieste si ca PDL este hotarat sa castige la alegerile europarlamentare. El a criticat totodata taxele noi impuse de Guvernul Ponta, dar si scumpirile care au avut loc in aceasta guvernare.

PDL va face o mare surpriza, si va spun ca sef de campanie a PDL. Trebuie sa credem mai mult in forta noastra, in capacitatea de mobilizare. Foarte multa lume a venit la intalnirile noastre, nu au plecat oamenii din PDL. Si daca unii s-au suparat si au plecat au venit altii. PDL este un partid deschis, modern, european, nu este ca PSD. Uitati-va Botosani ce ne-a promis Ponta si PSD si ce au facut. Amintiti-va cum ne vorbeau, ca toate masurile noastre erau rele. Dupa ce am inceput si am plecat, ei nu au mai facut nimic. Aici, la Botosani, la fel, Unde le sunt promisiunile„, a spus Flutur, care a adaugat ca si PDL a gresit si a platit.

Flutur a spus ca dupa aceste alegeri, va trebui ca PDL sa dea „tonul unificarii dreptei romanesti in jurul PDL”.

like facebook

Vă felicit că la Botoșani ati început constructia cu liberalii, care chiar daca au pacatele lor, cu USL, macar ati inceput aceasta constructie la nivel de Consiliu Judetean si Consiliu Local. Este un pas intelept„, a mai spus Flutur.

El a mentionat ca nu doreste sa-si laude varul (nr. Catalin Flutur) de ceea ce a facut la Botosani, intrucat ar fi in conflict de interese, insa „trebuie sa spun ce a facut el in administratia din Botosani si o  spun si adversarii sai, si dusmanii, ca le pare rau acum ca au gresit, ca nu mai merge cum mergea treaba, pentru ca aici e vorba de altceva: sa te pricepi, sa iti placa si sa fii gospodar„, a afirmat Flutur

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *