Candidatul la europarlamentare Monica Macovei, la Botoşani: Victor Ponta, plagiatorul, Mickey Mouse

monica macovei pdlCandidatul PDL la europarlamentare, Monica Macovei, a declarat, duminica, la Botosani, ca cetatenii trebuie sa voteze pe 25 mai PDL pentru ca le aduce Europa in casa si nu pe Ponta si PSD care „aduc Rusia in fiecare casa si fura bani in fiecare zi din buzunarele romanilor”.

Unul dintre motivele pentru care trebuie sa castigam si sa scapam tara de aceasta banda de talhari si de hoti numita PSD, care are in capul ei pe seful de Crima organizata numit Ponta, plagiatorul, Mickey Mouse„, a spus Monica Macovei.

Ea a spus ca Ponta apare pe afisele PSD de la europarlamentare, intrucat nu au candidati.

like facebookEi nu au candidat, se tem. Apare doar capul lui Ponta pe afiş şi spun că PSD-iştii sunt mândri că sunt români. Atunci haideţi să le întoarcem sloganul înapoi şi să vă întreb pe dumneavoastră şi pe toţi românii: dar voi sunteţi mândri de PSD-işti? Românii cinstiţi sunt mândri de pesediştii care îi apără pe toţi corupţii? Asta trebuie să le spunem oamenilor, PSD-ul apără toţi corupţii şi tâlharii. Trebuie să ne luăm ţara înapoi de la PSD. Exact acelaşi slogan pe care îl foloseau ei în 2012, să ne luăm ţara înapoi. Psd confundă PSD-ul cu ţara, confundă baronii locali şi hoţii cu ţara. România cinstită este alta şi noi trebuie să luăm Româna cinstită înapoi de la PSD şi Ponta. Văd aduceţi aminte sloganul din 2012, dreptate până la capăt, asta vreau şi eu acum„, a mai spus Macovei.

 

One thought on “Candidatul la europarlamentare Monica Macovei, la Botoşani: Victor Ponta, plagiatorul, Mickey Mouse

  1. Cei care isi bat joc de statul Roman in Parlamentul European ce sunt?Unde sunt condamnatii 2500000 de voturi la referndum??!!Se pare ca ramane-ti de sorgintea celor care au creat un astfel de MONSTRU.Luati exemplu de la maghiari ei nu isi tradeaza etnia nici la bine dar mai ales la RAU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *