Vicepreşedintele CJ, Cristian Achiţei, la promovarea candidaţilor PDL la europarlamentare: Jos PSD!

monica macovei catalin predoiu pdl botosaniVicepresedintele Consiliului Judetean, democrat-liberalul, Cristian Achitei, a adus cele mai vehemente critici la adresa PSD. Acesta a spus ca PSD-ul trebuie inlaturat de la guvernare si sa stea acolo unde ii este locul, in opozitie.

like facebookÎn fiecare comună au crescut ajutoarele sociale, peste 300 de lei, în loc să dea banii la investiţii. Să ştiţi că asta este în toată ţara, asta fac, o joacă pe asistenţă socială şi mâini întinse. Am fost uimit să revin, după trei ani, la vicepreşedenţia Consiliului Judeţean şi să constat că trebuie să închidem aceleaşi proiecte pe care le-am început şi terminat tot noi ca şi contracte, în 2010-2011. Vă rog tare mult pe 25 mai, toată lumea ne molibizăm şi scoate fiecare  tată, maă, ce vreţi dumneavoastră la vot ca să PSD la locul lui, înapoi în opoziţie, acolo este locul lui. Dacă tot suntem pe locul 1 pe buletinul de vot atunci haideţi să arătăm că pe 25 mai că PDL este principala forţă a dreptei din România. Jos PSD!”, a spus Achitei.

like facebook

La intalnirea de duminica, de la Teatrul „Mihai Eminescu”, care a avut ca scop lansarea candidatilor la europarlamentare, au participat peste 300 de PDL-isti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *