Foto! Sute de PDL-işti la întâlnirea cu Predoiu, Gheorghe Flutur şi Monica Macovei

pdl botosani teatrul mihai eminescu2Peste 300 de democrat-liberali au participat, duminica, la intalnirea cu conducerea partidului, venita sa promoveze candidatii la europarlamentare.

La intalnire au participat Cristian Predoiu– dat de liderul PDL Botosani, Catalin Flutur, drept viitor presedinte al Romaniei, Monica Macovei– considerata de Flutur drept cel mai prolific europarlamentar din Romania, luptătorul Catalin Morosanu- consilier judetean în Iaşi, Ernest Onofrei-candidat la europarlamentare, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, dar si reprezentanti din conducerea locala a PDL.

like facebookDupa ce a fost intonat imnul PDL, au fost aruncate mai multe baloane portocalii, care imediat au fost sparte.

pdl botosani teatrul mihai eminescu1

Catalin Flutur a tinut sa spuna ca asa cum baloanele raman tot mai putine prin spargere, tot asa si PSD-istii vor ramane tot mai putini.

Principalul mesaj trasmis de liderii PDL a fost acela ca PSD sa fie inlaturat de la guvernare si si sa stea „acolo unde ii este locul in opozitie”.

Intalnirea a avut loc la sala de la Teatrul „Mihai Eminescu”.

 

 

 

 

 

 

monica macovei catalin predoiu pdl botosani

 

 

One thought on “Foto! Sute de PDL-işti la întâlnirea cu Predoiu, Gheorghe Flutur şi Monica Macovei

  1. Domnule, Flutur a fost un primar onorabil pe care destula lume la stimat si la votat .Dar sa vina el insotit de acesta rusine de persoana cum este tradatoarea de tara Monica Macovei la noi pe scena teatrului numit Eminescu si s-o laude asa este de neimaginat si mai ales de neacceptat. Mie teama ca trebuie sa le fie rusine iar Flutur pierde astfel stima cita o mai avea la Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *