Cătălin Flutur, atac la PSD: Toate s-au oprit în 2012, au încremenit. Acum fac ceea ce am lîsat noi, contractele lăsate de noi

catalin flutur pdl botosaniPresedintele PDL Botosani, Catalin Flutur, a atacat, duminica, in cadrul actiunii de promovare a candidatilor PDL la europarlamentare , PSD. El a spus ca PDL a fost partidul care a dus Romania in Europa si ca cei din PSD nu fac altceva decat sa continue proiectele lasate de PDL.

like facebookAţi văzut? Acesta este USL! Îşi pun capul pe afişe, ba Ponta, ba Portariuc şi spun că România merită mai mult. Gura păcătosului adevăr grăieşte, România merită mai mult. Acel cel mai mult nu poate fi decat PDL. Am intrat din nou in bătălie. Am spus de ce PDL şi dreapta să dea presedintele tării în noiembrie. PDL este partidul care a dus România în Europa, prin munca miniştrilor. Intrarea în UE pentru noi a fost un lucru hotărâtor pentru dezvoltarea ţării. Ce s-ar fi intamplat daca 3-4 milioane de români, care muncesc în afară, ar fi rămas în ţară. Unde ar fi fost somajul? Ce se intampla daca nu veneau fondurile europene? Eram un oraş prăfuit de provincie. Cred că odată cu intrarea în UE am reuşit să schimbăm şi faţa orasului, şi a judeţului şi a ţării. Toate s-au oprit în 2012, au încremenit. Acum fac ceea ce am lasat noi, contractele lasate de noi. Noi suntem acei care ducem în Europa cea mai bună echipă”, a spus Flutur.

La intalnirea de duminica a fost prezenti Catalin Predoiu, Monica Macovei, Gheorghe Flutur, Ernest Onofrei, dar si sportivul Catalin Morosanu.

 

2 thoughts on “Cătălin Flutur, atac la PSD: Toate s-au oprit în 2012, au încremenit. Acum fac ceea ce am lîsat noi, contractele lăsate de noi

  1. A facut careva vreun studiu privind nepotismul in institutiile locale? Cred ca ar fi foarte suprinzator, nu?

  2. D-le Flutur poate era bine daca enumerati acele unitati economice formate sub conducerea dvs.si nr.locurilor de munca??Daca cineva a prosperat..nu suntem NOI aceia.Poate ne explicati repararea B-ului M.Eminescu,refacerea lucrarilor si unde au disparut banii de garantia a firmei care a executat lucrarile.Bransarea solilor la termica desi au fost facute investitii in centrale propii?!Lista este lunga si nu vreau sa scriu un articol.Nu am culoare „politica”dar cele spuse de dvs.si colegii de partid ne lasa BOTOSANENILOR un gust AMAR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *