Luptătorul Cătălin Moroşanu a vizitat târgul auto de la ACR. Vezi ce maşină a vrut să îşi cumpere!

catalin morosanu acr botosani6Luptătorul K1, Cătălin Moroşanu, a vizitat, duminică dimineaţă, târgul auto de la ACR. Însoţit de o delegaţie a PDL, consilierul judeţean din Iaşi şi candidatul la alegerile europarlamentare, a mers prin tot târgul, însă s-a interesat şi de o maşină, a cărei proprietar s-a declarat fan al său.

like facebookCătălin Moroşanu s-a oprit la un Opel Vectra, însă când a auzit preţul, 3000 de euro, a început să râdă. Luptătorul a fost oprit de mai mulţi botoşăneni veniţi la târg pentru a face poze, iar unii dintre ei i-au sugerat să îi bată pe toţi parlamentarii pentru relele care le-au făcut.

 

 

catalin morosanu acr botosani5catalin morosanu acr botosani4catalin morosanu acr botosani3catalin morosanu acr botosani2catalin morosanu acr botosani

4 thoughts on “Luptătorul Cătălin Moroşanu a vizitat târgul auto de la ACR. Vezi ce maşină a vrut să îşi cumpere!

  1. ATI AJUNS DE TOT RASUL ,DRAGI CANDIDATI.SA TE PLIMBI LA ,,BAZAR ,, PRACTIC CU UN ,,NIMENI,, PENTRU A CERSI VOTURI ,E MAI MULT DECAT PENIBIL. CATE VOTURI PUTETI CULEGE CU MOROSANU? VOTURI ATI CASTIGA DACA IN TARA S-AR FI FACUT CEVA .DACA NOI VOTANTIII AM FI TRAIT MAI BINE CU MAI PUTINE TAXE…. NORMAL SA-I VINA SA RADA DE O MASINA DE 3000 DE EURO,DAR SUNT FAMILII ,MAREA MAJORITATE CARE TRAIESC CU BANII ACESTIA UN AN. PUTEA SA RADA SI ACASA ,INTR-O CRASMA ,NU SA FIE PURTAT CA URSU …JALNIC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *