Vezi ce îi recomandă viceprimarul Cătălina Lupaşcu primarului Portariuc

catalina lupascuViceprimarul Cătălina Lupaşcu a declarat că proiectele pentru municipiul Botoşani nu au fost şi nu vor fi niciodată împiedicate de votul consilierilor locali. Ea a declarat că îşi doreşte, odată cu schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei şi numirea lui Eugen Ţurcanu, ca proiectele pentru municipiul Botoşani să se realizeze în fapt.

Şi aici mă refer la Cornişa, la proiectul HSR, care iată săptămânile acestea aproape că nu ştim că este sau nu este, mă refer la tot ceea ce înseamnă investiţii în municipiul Botoşani”, a spus viceprimarul Lupaşcu.

like facebook

În ceea ce priveşte declaraţia făcută de primarul Ovidiu Portariuc, cum că cei doi viceprimari vor împărţi atribuţiile de pe cultură, Lupaşcu a spus: „Domnul primar nu cunoaştele Legea administraţiei publice locale şi nu înţelege că, deşi eşti viceprimar rămâi consilier local. Aşadar, toate atribuţiile consilierului local rămân şi atribuţiile viceprimarilor. Îl sfătuiesc să citească cu atenţie legea administraţiei publice locale şi să înţeleagă că dumnealui trebuie să repună în fapt hotărârile CL”, a adăugat viceprimarul municipiului Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *