Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, nemuţumit de drumurile din Botoşani

Mihai Razvan Ungureanu la Botosani 013Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, care este preşedinte al Partidului Forţa Civică, acuză actuala putere de dispreţ şi iresponsabilitate faţă de cetăţeni. El şi-a manifestat nemulţumirea faţă de starea drumurilor naţionale din Botoşani.

„Asta înseamnă politica făcută de coaliţia aflată la putere, aroganţă, furt, iresponsabilitate, incompetenţă, toate în dispeţ faţă de cetăţenii români”, a spus Ungureanu.

El a făcut trimitere şi la starea proastă a drumurilor Trâgu- Frumos- Botoşani, care „este afectat de alunecări şi se surpă”, dar şi despre drumul naţional Iaşi- Săveni- pe malul Prutului.

like facebookUngureanu a fost, sâmbătă, cu echipa sa de campanie până la Săveni şi Drăguşeni, susţinând că din cauza drumului prost a întârziat la acţiunile programate.

2 thoughts on “Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, nemuţumit de drumurile din Botoşani

  1. mai unguent, nu stiu cum de nu-ti este rusine sa deschizi gura, intrucat pe vremea in care ai fost o nulitate efemera de premier, in loc sa aloci bani la drumuri, ti-ai cumparat vita kobe din banii nostri. acum când vezi ca drumul botosani suceava este aproape gata, te-ai gasit sa comentezi. se pare ca si cariera ta politica „se surpa” ca si drumul tg. frumos botosani, mai impotent politic ce esti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *