Foto! Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, la cumpărături în Piaţa Mare din Botoşani. Vezi ce a luat!

mihai razvan ungureanu in piata btFostul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu, a făcut piaţa, sâmbătă, la Botoşani, la primele ore ale dimineţii. El a ajuns la Botoşani pentru a desfăşura activităţi specifice campaniei electorale pentru europarlamentare, dat fiind faptul că doi dintre candidaţii Partidului Forţa Civică sunt din judeţul Botoşani.

Înainte de a merge în campanie în judeţ, liderul PFC, Mihai Răzvan Ungureanu, a ţinut să meargă în Piaţa Mare a municipiului Botoşani pentru a face cumpărături, dar şi pentru a se întâlni cu cetăţenii.

like facebook

mihai razvan ungureanu in piata bt 1

El a cumpărat o legătură de leuştean, una de mărar, dar şi usturoi.

Liderul PFC a motivat că nu va mai apuca să facă piaţa şi că are nevoie de legume pentru o ciorbă, dar şi pentru o tocană de vinete.

Nu am putut să cumpăr mai mult. Am cumpărat un pic de usturoi pe care vreau să-l trec prin tigai şi mai caut şi nişte vinete. Am o reţetă de la Mircea Dinescu„, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

El a fost însoţit în Piaţa Mare de cei doi candidaţi la europarlamentare din Botoşani, Daniel Botezatu şi Oana Saucă, dar şi de liderul PFC Botoşani, Cristian Roman.

MIhai Răzvan Ungureanu va vizita şi localităţile Săveni şi Drăguşeni.

5 thoughts on “Foto! Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, la cumpărături în Piaţa Mare din Botoşani. Vezi ce a luat!

  1. Ai scapat săpunu de multe ori baițăl si in piata ! ha-ha -ha! ACUM VĂ MAI ADUCETI AMINTE DE VOTANTI in rest taiatile pensiile si salariile dupa ce sunteti la putere! HA HA HA

  2. Nu stiu ce a ,,luat”. Eu stiu doar ce i-as da! Lui si lingailor lui Basescu care au talharit romanii. De la mine , multa m…e!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *