Tinerii din PDL au împărţit baloane, de Ziua Europei

tineri pdlTinerii democrat liberali botoşăneni au sărbătorit astăzi Ziua Europei într-un mod deosebit. Purând şepci şi eşarfe cu însemnele PDL. “Şepcile portocalii” au pornit de la sediul partidului spre Pietonalul Unirii, împărţind copiilor întâlniţi  baloane şi urându-le să „cresacă fericiţi în Europa”. Ajunşi la capătul Pietonalului, o parte a tinerilor s-au aliniat şi au format din cartoane expresia „PDL iubeşte Europa”, ceilalţi continuând să împartă baloane şi materiale promoţionale ale partidului. O parte dinte aceştia au oferit baloane şi automobiliştilor opriţi la trecerea de pietoni.

La această acţiune tinerii PDL-işti au fost însoţiţi de proaspătul viceprimar Eugen Ţurcanu şi de prim-vicepreşedintele Gabriel Alecsandru.

like facebook

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PDL Adrian Poclid a declarat că „tinerii democrat-liberali şi-au dorit foarte mult să marcheze în acest fel Ziua Europei, pentru că PDL este partidul care prin reprezentanţii săi în Parlamentul European a arătat că suntem demni de a fi europeni, iar lista de candidaţi a partidului pentru următoarea legislatură a PE este cea mai prestigioasă.”

Viceprimarul Eugen Ţurcanu a ţinut să adauge: „M-am alăturat tinerilor mei colegi pentru că am dorit să marchez şi eu tripla sărbătoare de astăzi: ziua Europei, ziua Independenţei României şi ziua Victoriei împotriva fascismului. Este o zi importantă pentru fiecare român, iar iniţiativa mai tinerilor mei colegi este un  lucru de apreciat.”

Sursa: comunicat PDL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *