GAL Valea Başeului anunţă prelungirea sesiunii pentru depunerea proiectelor pe Măsura „Instalarea tinerilor fermieri”

antet Gal Baseul de sus

PRELUNGIREA SESIUNII nr. 4 DE CERERI DE PROIECTE PENTRU:

  Măsura 411.12 – „Instalarea tinerilor fermieri”

 

  1. Asociatia Grupul de Actiune Locala “Valea Baseului ”va informeaza ca sesiunea de depunere a proiectelor aferente Masurii 411.12, aflata in desfasurare si avand ca termen limita de depunere a proiectelor data de 09 mai 2014, a fost prelungita cu 14 zile. Data limita de depunere a proiectelor va fi 23 mai 2014, orele 15.00. Locul depunerii proiectelor: sediul Asociatiei GAL “Valea Baseului de Sus” din cadrul Primariei oraşului Săveni, et. II, strada 1 Decembrie nr. 1, Oraş Săveni, Jud Botoşani.
  2. Fondul disponibil (valoarea publica) pentru masura 411.12 este de 240.000 euro. Suma maxima nerambusabilă alocata pentru finantarea unui proiect este de 40.000 euro.
  3. Tipurile de beneficiari eligibili care pot solicita sprijin nerambursabil prin Masura 411.12 sunt:
  • persoana fizica;
  • persoana fizica înregistrata si autorizata în conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/ 2008, cu modificarile si completarile ulterioare:
    • individual si independent, ca persoana fizica autorizata;
    • ca întreprinzator titular al unei întreprinderi individuale;
      • asociat si administrator unic al unei societati cu raspundere limitata – SRL, înfiintata în baza Legii 31/1990 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

4. Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului si Fisa tehnica a masurii disponibile pe site-ul www.apdrp.ro si www.valeabaseuluidesus.ro. Solicitantii pot obtine informatii suplimentare de la biroul de relatii cu publicul deschis de luni pana vineri, intre orele 08.30 – 16.30, la sediul Asociatiei GAL „Valea Baseului de Sus”, precum si folosind urmatoarele date de contact: telefon: 0231/540.800, e-mail: [email protected] sau [email protected].

5. Beneficiarii vor gasi la sediul GAL informatii detaliate aferente masurii, disponibile atat pe suport tiparit cat si in format electronic (CD/DVD).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *