Ziua Europei, marcată de Consiliul Judeţean şi Liceul de Artă

Ziua europei liceul artaVineri, 9 mai, Consiliul Judeţean Botoşani, prin Direcţia Dezvoltare şi Promovare, a sărbătorit „9 Mai- Ziua Europei”, la sediul Liceului de Artă „Ştefan Luchian” Botoşani, alături de copiii din clasa pregătitoare aflaţi sub îndrumarea prof. Ana Weiss.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Botoşani au prezentat copiilor principalele simboluri ale Uniunii Europene (drapelul, imnul), precum şi ţările membre ale Uniunii Europene, într-un limbaj non- formal, pe înţelesul elevilor, din dorinţa de a promova o gândire europeană şi de a populariza conceptul de “Uniune Europeană” în rândul celor mici şi, în acelaşi timp, de a informa populaţia asupra beneficiilor aduse de către aceasta.

like facebookProgramul de activităţi s-a bazat, de asemenea, şi pe aplicaţii practice, de confecţionare a steagului Uniunii Europene, precum şi pe testarea cunoştinţelor despre Uniunea Europeană, în cadrul unui concurs interactiv.

Întâlnirea s-a finalizat cu oferirea de dulciuri copiilor, în semn de apreciere pentru participarea activă şi interacţiunea dinamică la eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *