Ţurcanu acuză colaborarea dintre Portariuc şi consilieri: Nu ne aflăm pe moşia de la Vlăsineşti şi îi chemăm pe grăjdari să le dăm ordine

cl vot 1Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, consideră că primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, nu are o colaborarea bună cu consilierii locali şi din acest motiv unele proiecte de hotărâre nu sunt promovate. Acesta susţine că atât el cât şi Portariuc sunt pe o proprietate publică, unde cetăţeanul trebuie să fie cel respectat.

like facebook

Până la şedinţele publice anunţate, să cheme la masă consilierii şi să negocieze pentru cetăţeni. Nu se poate să vii şi să minţi în fiecare zi cu Alianţa Răului şi Băsescu. Nu ştim să comunicăm şi considerăm că ne aflăm pe moşia noastră la Vlăsineşti şi chemăm pe grăjdari din grajduri sau pe tractorişti şi îi batjocorim şi le dăm ordine. Suntem pe o proprietate publică şi trebuie să respectăm cetăţeanul. Dacă el nu înţelege că trebuie să construiască o majoritate… Dar nu cu ameninţări, nu cu favoruri sau promisiuni fără acoperire. Asigur că dacă cheamă la discuţie toate partidele politice şi gândeşte proiectul de hotărâre, în urma unor discuţii va avea vot. Dacă vine cu forţa şi cu puterea, nu cred că este corect şi normal„, a spus Ţurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *