Promisiuni fără acoperire! Dan Diaconescu propune alocaţie de 700 lei la copii

dan diaconescu in papamobil la BotosaniPreşedintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, s-a aflat, vineri, la Botoşani. Însoţit de preşedintele Simona Allice Man, dar şi o serie de candidaţi la europarlamentare, Diaconescu a făcut o serie de promisiuni electorale, printre care majorarea alocaţiei pentru copii la 700 de lei (de la 45 de lei, cât e în prezent), majorarea pensiei minime la 500 de lei (de la 350 de lei), dar şi majorarea salariului minim la 1.000 de lei (de la 850 de lei).

like facebook„Sper să luăm mai multe voturi decât PSD. De o săptămână am depăşit clar PNL în toate sondajele, făcute şi de ei şi de noi”, a declarat Diaconescu la sosirea în municipiul Botoşani.

dan diaconescu- PP-DD Botosani1Liderul PP-DD a ajuns la Botoşani cu un papa-mobil, iar pe toată durata plimbării prin municipiu a vorbit la microfon. Salutul său a fost „Vă pupă Dan de la Vatican!”.

El a făcut poze cu toţi membrii şi simpatizanţii partidului.

„Cine mai vrea să facă o fotografie cu mine? Cine are o fotografie cu papamobilul va avea acces, oricând, la Cotroceni”, a spus Diaconescu.

dan diaconescu- PP-DD Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *