Turcanu, chemat in fata Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, in cazul Federovici: Ii voi face si eu plangere penala

turcanu florinPresedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, a fost chemat, pe 15 mai, in fata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, in urma plangerii facute de senatorul PSD, Doina Federovici. Acesta a declarat ca cel mai probabil isi va trimite avocatul. Doina Federovici l-a acuzat pe Turcanu de discriminare. Ea a spus ca presedintele PNL Botosani i-a adus acuze calomnioase si denigratoare in presa locala.

Daca merg o sa ma apar singur, daca nu voi reusi voi trimite avocatul cu apararea pe care o construiesc. Voi merge cu argumente cu privire la declaratiile facute in public. Eu nu am facut niciodata vorbire la ea. Eu am spus ca nu am crescut in politica facand ochi dulci la doamne sau la domni. La mine m-am referit, nu la ea”, a spus Florin Turcanu.

like facebook

Presedintele PNL sustine, insa, ca dupa ce va fi finalizata ancheta in acest caz se va indrepta si el impotriva senatoarei PSD.

Ma voi ocupa si eu de ceea ce se ocupa domnia sa. Ea a venit la mine sa faca trafic de influenta, nu eu la ea. Ii voi face plangere penala pentru trafic de influenta, pentru abuz in serviciu. Daca ea tot face, eu ce sa fac. Astept sa vad cum clarific cu discriminarea. Daca Consiliul imi da castig de cauza, ii cer eu doamnei sa isi ceara scuze. Daca nu isi cere scuze, atunci o sa folosesc si eu parghiile legale pe care le am„, a adaugat liderul PNL Botosani.

One thought on “Turcanu, chemat in fata Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, in cazul Federovici: Ii voi face si eu plangere penala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *