Omul de afaceri vânat de mafioţi cere protecţie

sorin tapuAmeninţat aproape zi de zi, cu afacerea incendiată şi maşinile distruse, victima atacurilor mafiote de la Flămânzi, Sorin Ţapu, a cerut protecţie din partea autorităţilor. El spune că nu se mai simte în siguranţă, întrucât suspecţii nu respectă restricţiile impuse de anchetatori.

Cu toate că au restricţii, suspecţii umblă grupaţi în continuare, au intrat până şi în clădirea pe care au incendiat-o (…). Mă aflu în acelaşi punct în care am fost înainte de incendiere, de aceea vă rog să luaţi măsurile necesare cât nu va fi prea târziu”, se menţionează într-o adresă înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

like facebook

Sorin Ţapu a depus şi o plângere la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) împotriva procurorului care a soluţionat dosarul atacului din august 2012, susţinând că ancheta a fost tergiversată. Mai mult, Sorin Ţapu consideră că starea conflictuală, care a degenerat în incendierile din aprilie, a fost consecinţa modului deficitar în care a fost efectuată ancheta.

Poliţiştii au identificat până acum cinci suspecţi, faţă de doi fiind dispusă măsura arestului la domiciliu, alţi doi fiind sub control judiciar.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *