Premieră românească, vineri, la Cinema Unirea

SelfieCinema Unirea din Botoşani prezintă, vineri seară, începând cu ora 19.00, premiera filmului românesc „Selfie”.

Regia: Cristina Iacob

Cu: Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Levent Sali, Flavia Hojda, Crina Semciuc, Alexandru Călin

Gen: comedie.

like facebookFilmul va rula în perioada 9- 16 mai de la orele 15.00, 17.00 şi 19.00.

Povestea e simpla: trei adolescente, Yasmine (Crina Semciuc), Roxana (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) pleaca la mare cu doua zile inainte de bac, fara sa isi anunte familiile. Acolo cunosc trei hoti de carduri (Vlad Logigan, Levent Sali, Alexandru Calin) cu care se distreaza si partial se cupleaza, iar combinatia de evenimente placute si neplacute ii face pe toti sa se maturizeze.

Daca parintii Yasminei (Mihaela Radulescu si Dan Chisu) nu se streseaza prea mult si se duc „acasa”, la Monaco (!) blocandu-i in mod simbolic cardul, mama Roxanei (Alina Chivulescu) are incredere in fiica ei si nu se panicheaza, in vreme ce tatal posesiv si nervos al Anei (Razvan Vasilescu) isi imagineaza cele mai sumbre scenarii.

Produs de MediaPro Entertainment (fost MediaPro Pictures) cu un buget maricel pentru un film romanesc, 900.000 euro, „Selfie” incearca sa atinga publicul de toate varstele si pungile: si pe cei bogati, si pe saraci, si pe adolescentii care stiu ce inseamna un „selfie”, dar si pe parintii lor, care suspinau la vremea lor la filmele cu liceeni scrise de George Sovu si regizate de Nicolae Corjos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *