Fost elev al lui Florin Aioniţoaie, un botoşănean a ajuns în seriale de succes. De 3 ani este căsătorit cu una dintre cele mai sexy femei din România!

andrei rosuUn fost elev al Grupului Şcolar Industrial Dimitrie Negreanu din Botoşani, a jucat, mai întai, în trupa de teatru a liceului, coordonată de Florin Aioniţoaei şi apoi de Eduard Sandu, actori ai Teatrului Mihai Eminescu Botoşani. Acum, a ajuns să joace în seriale extrem de cunoscute din România- Pariu cu viaţa, Inimă de ţigan sau Regina, şi trăieşte de mai bine de trei ani alături de soţia sa, considerată una dintre cele mai sexy femei din România. Vorbim despre Andrei Roşu, botoşăneanul care a plecat de jos, dar prin seriozitate şi multă muncă a ajuns să joace alături de actori consacraţi de la care oricine are de învăţat.

După liceu, Andrei a plecat la Bucuresti, la Universitatea de Artă Teatrală si Cinematografică. A fost selectat de regizorul şi profesorul său, Victor Ioan Frunză, sa joace, alaturi de el, într-un spectacol al Teatrului National din Bucureşti. Dupa care a urmat succesul. Premii de interpretare: la Festivalul Lyceum Botosani (2004, 2005), Festivalul Yorick Piatra-Neamt (2005) si Festivalul de Teatru organizat de A.N.T Bucuresti(2005).

Andrei a obţinut premiul de interpretare la secţiunea recitare de poezii şi monolog (concurs international organizat de Colegiul “Mihai Eminescu” Bucuresti).

Botoşăneanul este căsătorit cu Anca Florescu, fostă componentă a trupei Laguna, cu şapte ani mai mare decât el. Cei doi au împreună o fetiţă.

 anca florescuDumnezeu mi-a trimis un copil minunat! Suntem norocosi sa fim parinti. Invatam sa crestem impreuna, sa ne cunoastem. Ada seamana cu mine, cu tatal ei, cu bunicii ei. Ii place sa cante si sa danseze, sa-ti zambeasca dimineata cu gura pana la urechi si apoi sa te stranga in brate, cu manutele ei mici. E ca orice minune de copil care apare cand nu te astepti si iti trezeste cele mai puternice sentimente de dragoste, bucurie, liniste. Iti transforma fiecare zi in cea mai frumoasa zi!, declara Anca Florescu.like facebook

Andrei Florescu este foarte cunoscut după apariţiile sale din seria „Pariu cu viaţa”, de la ProTv.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *