Cosmin Andrei, indecis dacă rămâne sau nu la Primăria Botoşani

cosmin andreiFostul viceprimar Cosmin Andrei s-a aratat dezamagit de faptul ca PNL a tradat increderea alegatorilor si a votat pentru numirea unui democrat liberal in echipa de conducere de la Primaria Botosani. El a spus, miercuri, ca nu stie daca va ramane, in continuare, pe un post la Primaria Botosani sau daca se va intoarce la afacerile sale din mediul privat.

like facebook

Sunt dezamagit ca a fost inselat votul alegatorilor care au trimis doi viceprimari din partea USL si iata ca PNL a decis sa iasa de la guvernare si sa se alieze cu PDL, iar acest lucru a constituit certificatul de nastere al Aliantei Raului, atunci cand s-a produs schimbarea si a vicepresedintelui de Consiliu Judetean. In nenumarate randuri au afirmat ca aceasta alianta nu exista, dar a fost legalizata prin votul care l-au oferit unui coleg de la PDL. Ne-am inselat alegatorii care ne-au trimis aici intr-o majoritate covarsitoare”, a spus Cosmin Andrei.

Acesta nu isi doreste postul de director la Directia Servicii Publice, Sport si Agrement, pe care il va lasa liber Eugen Turcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *