Portariuc după schimbarea lui Cosmin Andrei: Este regretabil că PNL a primit un vot de încredere şi ei aduc din nou la putere PDL. Vom lupta până la capăt!

ovidiu portariuc, marius cristescuPrimarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, a declarat, joi, dupa schimbarea viceprimarului social-democrat Cosmin Andrei ca s-a oficializat inca o data alianta PNL-PDL la Botosani. El a acuzat totodata ca fostii parteneri de alianta, respectiv PNL, au tradat increderea cetatenilor din Botosani si au adus din nou in Botosani, la putere, PDL si oamenii lui Basescu, oamenii care au fost sanctionati de electorat.

Este decizia lor, am incredere in cetatenii din Botosani si stiu ca ii vor penaliza pentru toate actiunile pe care le fac in prezent, prin modul cum incearca sa blocheze orice intitativa a municipalitatii. Este regretabil, e trist ca au primit un vot de incredere si ei aduc din nou PDL la putere. Am incercat sa am o colaborare cu toti consilierii din opozitie, dar se pare ca directivele sunt altele si anume blocarea activitatii in CL prin orice metode si se pare ca Alianta raului functioneaza foarte bine la Botosani„, a spus Portariuc.

Edilul municipiului i-a multumit viceprimarului Cosmin Andrei pentru tot ceea ce a facut in cei doi ani de activitate la primarie si pentru integritatea sa in calitate de viceprimar.

Stiu ca a atins multe interese si a suparat foarte multi, inclusiv din opozitie. S-a implicat in investitia de la stadion, ca echipa sa poata sa joace pe arena locala, ceea ce a tinut de activitatea de ecarisaj si la ora actuala sunt rezultate in proportie de 99%, activitatile edilitare si multe alte activitati la care domnia sa si-a adus aportul. Chiar zilele trecute cand am fost in cartiere am primit incurajari din partea cetatenilor, atat fata de Executiv, cat si fata de activitatea viceprimarului. Indemnul cetatenilor a fost sa rezistam si le promit ca in cele din urma vom reusi sa scapam Botosaniul de aceasta Alianta a Raului, de aceasta caracatita care vreme de opt ani si-a extins tentaculele asupra intregii activitati economice din Botosani si care astazi se da foarte greu dezlipita de aceste activitati platite din bugetul local. Vom lupta pana la capat. Poate astazi Alianta Raului a reusit sa puncteze o victorie din punctul lor de vedere, din punctul meu este o infrangere a vointei electoratului iar lucrul acesta se va vedea la vot”, a mentionat Portariuc.

like facebook

In ceea ce il priveste pe noul viceprimar Eugen Turcanu, Portariuc a spus ca va imparti atributiile cu viceprimarul Catalina Lupascu. El a spus ca Turcanu nu a demonstrat competente in activitatea manageriala de la Directia de Servicii Publice, sport si Agrement.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *