Vezi ce gest au facut consilierii din opozitie dupa victoria cu noul viceprimar !

clGest lipsit de eleganta din partea consilierilor locali din opozitie. Fostul viceprimar Cosmin Andrei si-a exprimat mahnirea vizavi de un gest la care au recurs consilierii din opozitie, imediat dupa sedinta de Consiliu local privind schimbarea acestuia. Au luat placuta de la usa biroului acestuia, unde era scris si numele, si a pus-o jos.

Cosmin Andrei nu stie cine este autorul, dat fiind faptul ca secretara sa se afla la sedinta de Consiliu Local.

Sunt foarte suparat, pentru ca cei din Consiliul local sau unul dintre invitati a recurs la un gest care m-a intristat foarte mult. Mi-au dat jos placuta cu numele meu de pe usa si am gasit-o bagata sub usa. In momentul in care am intrat in birou si regret ca s-a ajuns la astfel de gesturi si demonstreaza setea pentru putere pe care o au cei din Consiliul Local, din Alianta Raului. Au demonstrat-o si cu gestul pe care l-au facut prin plecarea de la sedinta in care am avut proiecte importante pentru acest oras. Au un singur scop: numirea unui viceprimar si nu inteleg sa fie in sprijinul cetatenilor„, a spus Cosmin Andrei.

like facebook

Cosmin Andrei ramane pe functia de viceprimar pana ce hotararea de CL privind schimbarea acestuia va primi viza de legalitate sau nu de la Institutia prefectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *