Cosmin Andrei a fost schimbat din functia de viceprimar

cosmin andrei (2)Cosmin Andrei a fost schimbat, joi, din functia de viceprimar al municipiului Botosani. Cu 14 voturi “pentru” si noua “Impotriva”, Andrei a fost inlaturat de la Primaria Botosani. Schimbarea acestuia a fost insa cu scandal. Consilierii PSD au atras atentia ca se voteaza in afara legii.

Vom contesta votul de azi. Nu se iese cu buletinul impachetat”, a spus consilierul Mihai Tincu, care s-a luat de consilierul Marius Cristescu.

In ce calitate sunteti aici? Aveti probleme la Curtea de Apel Suceava”, i-a spus Tincu.

like facebook

Nemultumit de atitudinea social-democratilor, consilierul Catalin Alexa a spus:  „Chiar eu nu vreau sa fie secret. Eu votez pentru schimbare”, a spus Alexa.

In sala de sedinte a asistat si sotia lui Cosmin Andrei.

În locul său a fost numit Eugen Ţurcanu (PDL).

2 thoughts on “Cosmin Andrei a fost schimbat din functia de viceprimar

  1. Mare pacat de Cosmin Andrei, a fost victima jocurilor marsave ale PN(D)L – istilor. Dar domnul Turcanu ce facut in ultimii doi ani ? In afara de a-si rezolva toate afacerile sale si a familiei sale? Imi pare rau ca sunt un votant care a pus stampila pe florin, pe anusca si iar pe florin…Domnule Turcanu, poate ar trebui sa va retrageti la afacerile dumneavoastra si sa ne scutiti de balacareala, de panouri si de scandal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *