Un consilier judeţean îşi pierde mandatul. Vezi despre cine este vorba!

Mihai Anitulesei
Mihai Anitulesei

Un consilier judeţean îşi pierde mandatul, după ce a fost exclus din partid, iar acum judecătorii Curţii de Apel Suceava au respins şi contestaţia formulată de acesta împotriva deciziei de excludere. Este vorba despre consilierul PP DD Mihai Anişulesei care a pierdut, marţi, procesul la instanţa suceveană. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

like facebookMihai Aniţulesei a fost exclus din partid, în luna august 2013, după ce a intrat în divergenţe cu conducerea partidului. El l-a atacat, în mai multe rânduri, în termeni foarte duri pe prim-vicepreşedintele partidului, senatorul Corneliu Popescu.

Decizia instanţei vine după ce, Mihai Aniţulesei, a fost condamnat, la sfârşitul lunii aprilie, de judecătorii Tribunalului Botoşani, la doi ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Acesta a fost acuzat de inginerii financiare prin intermediul firmei sale, AM COS Company, fiind obligat şi la plata către stat a sumei de 66.150 de lei. Nici această sentinţă nu este definitivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *