Secţiile de chirurgie plastică şi reparatorie, obstetrică-ginecologie şi ORL de la Spitalul Judeţean, verificate de o comisie de la Ministerul Sănătăţii

sala de operatieControale peste controale la Spitalul Judeţean „Mavromati”. Mai multe secţii de chirurgie de la Spitalul Judeţean sunt în colimatorul unei comisii de control de la Ministerul Sănătăţii. Potrivit managerului Viorel Iliuţă, din comisia de control fac parte trei reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, iar verificarea a început marţi.

Suntem unul din cele 77 de spitale controlate pe zonele chirurgicale, chirurgie plastică şi reparatorie, obstetrică-ginecologie şi ORL, control plecat de la neregulile constatate la Spitalul de arşi din Bucureşti. Nu mă aştept la nereguli, la operaţii clandestine care să fie decontate de Casa de Asigurări„, a spus Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean.

like facebook

Tot săptămâna aceasta a fost declanşat un control la Spitalul Judeţean care vizează deşeurile medicale. Verificarea este făcută de specialişti ai Direcţiei de Sănătate Publică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *