Comunicat de presă: PNL este singurul care vine în fața alegătorilor cu o echipă de oameni competenți

Mihai TurcanuCampania electorală pentru alegerile europarlamentare din 25 mai se desfășoară și la Botoșani, așa cum se desfășoară în toată țara.

Partidul Național Liberal este singurul care vine în fața alegătorilor cu o echipă de oameni competenți și cu un Manifest pentru Parlamentul European.

Din păcate pentru cetățeni, oferta concretă pentru aceste alegeri lipsește din bagajul electoral al celorlalte partide politice, iar acest lucru se vede. Tema preferată a PSD Botoșani este denigrarea Partidului Național Liberal, cu orice preț și fără nici un fel de limite.

Cea mai recentă mostră de manipulare publică demonstrează incapacitatea PSD de a comunica teme concrete către propriul electorat, iar obsesia acestora față de scorul pe care PNL Botoșani îl va obține la aceste alegeri europarlamentare este una care frizează patologicul.

Suntem pregătiți să demontăm, și vom avea răbdare să o facem de fiecare dată, fiecare minciună suburbană pe care PSD și liderii săi, Andrei Dolineaschi și Ovidiu Portariuc o vor arunca în spațiul public doar pentru a manipula, în propriul interes, opinia publică.

Ca atare, pentru buna informare a cetățenilor județului Botoșani, facem următoarea precizare, precizare făcută de către președintele PNL, Crin Antonescu, la câteva minute după ce Biroul Permanent Național, cu o majoritate covârșitoare, a decis retragerea candidaturii domnului Mircea Diaconu: “Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție în ceea ce privește starea de incompatibilitate în cazul domnului Mircea Diaconu este argumentul suprem și nenegociabil care a stat la baza deciziei Biroului Permanent Național al PNL. PNL respectă și nu comentează deciziile Justiției”.

Aserțiunea potrivit căreia Mihai Țurcanu ocupă poziția a șaptea pe buletinul de vot datorită unor închipuite jocuri de culise din interiorul PNL este una care trebuie argumentată, mai ales că, potrivit legilor din România, calomnia este incriminată încă de Codul Civil, inclusiv în cea mai recentă variantă a sa.

Dincolo de limitele dezbaterii politice oneste și argumentate, se află ipocrizia PSD. Fără nici un pic de ironie și cu maximă sinceritate, sugerăm PSD Botoșani următoarele:

–   Vorbiți electoratului dumneavoastră despre candidații dumneavoastră și nu despre ai altora!

–  Spuneți electoratului dumneavoastră ce proiecte are PSD pentru România, în Parlamentul European. Sigur, dacă acestea există?!

–   Faceți eforturi și livrați cetățenilor județului Botoșani argumente coerente și solide pentru a le cere votul pentru candidații dumneavoastră! Sigur, dacă aceste argumente există?!

–   Încercați să-i convingeți pe simpatizanții PSD din județul Botoșani să voteze candidatul botoșănean de pe lista dumneavoastră! Sigur, dacă acesta există?!

– Comunicați cetățenilor care sunt lucrurile bune sau foarte bune făcute de europarlamentarii PSD în Parlamentul European! Sigur, dacă acestea există!?

Liberalii din Botoșani au candidat, au program, au viziune, au curaj, au decență, au bun simț, au încredere și respect pentru cetățeni.

Dumneavoastră, domnilor pesediști, aveți o singură problemă: Partidul Național Liberal.

O problemă pe care, din păcate, nu o veți putea “rezolva” niciodată!

articol electoral (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *