Un utilaj al unei societăţi din Botoşani lăsat fără carburant de hoţi, în judeţul Suceava

furt combustibilUn angajat al unei societăţi din Botoşani a sesizat, marţi, poliţiştii din Ilişeşti, judeţul Suceava, după ce, în noaptea de luni spre marţi, persoane necunoscute au sustras carburant din rezervorul unui utilaj de forat. Societatea efectua lucrări de amenajare a D.J. 178, între localitățile Ilișești și Ciprian Porumbescu.

Din cercetări, poliţiştii suceveni au stabilit faptul că hoţii au tăiat furtunul de alimentare cu carburant al utilajului de forat și au sustras aproximativ 100 de litri motorină care se afla în rezervor.

like facebookPersoana care a sesizat furtul este angajat al unei firme din Botoșani, societate care a subcontractat executarea lucrărilor, iar în noaptea respectivă a asigurat paza bunurilor folosite pentru amenajarea drumului județean.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Sursa: SuceavaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com