Primarul de Săveni: USL s-ar putea reface în Botoșani, dar fără Florin Țurcanu

relu tarzioruPrimarul orașului Săveni, Relu Tîrzioru a declarat că a renunțat la PNL întrucât a fost dezamăgit de liderul liberalilor botoșăneni, Florin Țurcanu, dar și de președintele PNL, Crin Antonescu.

Nu mai sunt în PNL dintr-un motiv foarte simplu: Florin Țurcanu și Crin Antonescu nu m-au convins să rămân, nu m-au convins că au capacitatea să conducă așa cum trebuie și să respecte așteptările celor care i-au votat. Nu m-au convins că declarațiile lor sunt în concordanță cu faptele lor”, a declarat Relu Tîrzioru.
Primarul orașului Săveni a spus că în PNL Botoșani sunt mai multe persoane dezamăgite și nemulțumite de politica celor din conducerea partidului și că mulți dintre liberali ar fi interesați de refacerea USL la nivelul județului. Cu toate acestea, Relul Tîrzioru consideră că o eventuală reînființare a USL în Botoșani va avea loc fără Florin Țurcanu la conducerea organizației județene a PNL.
Eu sper că USL se mai poate reface pentru că asta au votat oamenii în 2012 și toți am avea de câștigat  dacă am colabora. Dar nu cred că refacerea USL la Botoșani se mai poate face cu Țurcanu în fruntea PNL. S-a certat prea rău cu toată lumea, deși domnul Dolineaschi i-a propus de mai multe ori să nu rupem USL, chiar și după ieșirea PNL de la guvernare”, a declarat edilul orașului Săveni.
Relu Tîrzioru a condamnat decizia partidului de a se apropia de Traian Băsescu și de partidele din jurul președintelui, în contradicție cu obiectivele care au stat la baza USL, în 2012.
E greu să le explici oamenilor de ce mergi lângă Băsescu, după ce în 2012, le-ai promis că vom da jos regimul Băsescu. Cu toate astea, domnul Țurcanu a mers mai departe și s-a înțeles cu PDL în acea „Alianță a Răului”, cum e cunoscută de botoșăneni. Din acest motiv am venit alături de PSD, pentru că aici putem continua ceea ce am promis când eram în USL”, susține Tîrzioru.
Primarul Săvenilor a precizat că se va alătura echipei PSD, întrucât a colaborat bine cu președintele social-democraților, Andrei Dolineaschi și cu ceilalți parlamentari PSD care i-au ajutat pe primarii din județ, indiferent de apartenența lor politică.

like facebook

”Susțin PSD pentru că am întâlnit oameni de mare caracter pe care îi știam de  când am colaborat în USL sau chiar mai demult și care au sprijinit comunitatea locală în numeroase ocazii. Nu m-au dezamăgit pe mine și nici pe cetățenii județului Botoșani. Vorbim de oameni care sunt aplicați în rezolvarea unor probleme pe raza județului Botoșani. Să ne gândim numai câte uși a deschis domnul Dolineaschi pentru primarii din județul Botoșani și câte probleme au rezolvat parlamentarii PSD pentru primarii localităților botoșănene”, a declarat Relu Tîrzioru.

Sursa: comunicat presa

One thought on “Primarul de Săveni: USL s-ar putea reface în Botoșani, dar fără Florin Țurcanu

  1. daca nu mai esti in PNL de ce nu iti dai si demisia , ai avut vreodata demnitate?? sau nu intelegi sensul cuvantului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *