Fostul şef de Post din Viişoara, condamnat, definitiv, la ani grei de închisoare

Mircea Grigore, sef de postSentinţă grea în cazul fostului şef al Postului de Poliţie Viişoara, Mircea Grigore. Acesta a fost condamnat, marţi, la 12 de închisoare cu executare pentru omor. Magistraţii suceveni au schimbat încadrarea juridică în cazul lui Grigoire, de la „omor deosebit de grav” la „omor”, însă au menţinut sentinţa dată de Tribunalul Botoşani cu închisoarea la 12 ani de îcnhisoare.

Potrivit anchentatorilor pe 26 mai 2012, fostul şef de secţie a lovit cu pumnii şi picioarele pe Ioan Ciobanu, de 53 de ani din satul Viişoara, în timp ce acesta se afla încătuşat în postul de poliţie, unde fusese adus pentru provocarea unui scandal public. Victima a decedat cinci zile mai târziu la un spital din Iaşi.

like facebookAlţi doi colegi ai acestuia, agenţii  Dan Sebastian Bonchiş şi Vasile Pricope Bogdan, au fost condamnaţi la câte cinci luni de înschisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă.

Ceilalţi doi agenţi au lovit victima şi i-au adus injurii, însă experizele au stabilit că loviturile aplicate de ei nu au avut legătură cu decesul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *