Administratorul HSR: Ar fi normală continuarea contractului până la licitaţie

iulian juncanaruAdministratorul special al firmei Hi Speed Recovery (HSR), Iulian Juncănaru, consideră că ar fi normal ca Primăria Botoşani să prelungească contractul privind ridicarea maşinilor de pe domeniul public până la organizarea unei noi licitaţii. Contractul dintre municipalitate şi firma HSR a expirat la mijlocul lunii aprilie, însă, HSR mai deţine nouă parcomate în parcările din municipiul Botoşani. Juncănaru a ajuns, marţi, la Primăria Botoşani pentru a discuta cu viceprimarul Cosmin Andrei pe această temă, însă acesta din urmă era plecat la o licitaţie, aşa că discuţia nu a mai avut loc.

like facebookEu am discutat şi aştept o propunere, cam asta e ideea. Încasările sunt la dumnealor, cutiile sunt la dumnealor, la Direcţia Impozite şi Taxe. Când se fac descărcările de parcomate se iau cutiile de la Taxe şi Impozite, se merge la parcomate, se descarcă şi se aduc înapoi şi se predau cutiile goale pe bază de proces verbal. De pe 15 aprilie (nr. data expirării contractului) nu am mai luat bani” a declarat Iulian Juncănaru.

Acesta crede că normal ar fi ca acel contract să continue până la organizarea unei alte licitaţii.

Ar fi normală continuarea contractului până la licitaţie şi până se soluţionează litigiile care sunt în curs. Sau trebuia începută procedura de licitaţie înainte şi atunci se vedea câştigătorul. Infrastructura există, oameni există şi atunci se putea merge în continuare”, a mai spus Iulian Juncănaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *