Cătălina Lupaşcu despre posibila înlocuire: Nu am emoţii atât timp cât mandatul unui viceprimar este la votul consilierilor locali

catalina lupascuViceprimarul Catalina Lupascu se asteapta ca social-democratii sa aiba o reactie in urma depunerii proiectului privind schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei. Ea a spus ca nu are emotii, intrucat atunci cand ajungi viceprimar trebuie sa fii pregatit pentru orice decizie politica a consilierilor locali.

like facebookIntr-un Consiliu Local in care se face si politica nu doar administratie, in momentul in care depui un proiect de hotarare de schimbare a viceprimarului cu siguranta apare si celalalt proiect. Stiam ca se va depune un astfel de proiect, dar asteptam sa vad ora la care se va depune proiectul. Nu am emotii atat timp cat am spus ca mandatului unui viceprimar este la votul consilierilor locali. Atunci cand ajungi viceprimar trebuie sa fii pregatit pentru orice decizie politica a consilierilor locali. Sa nu credeti ca atunci cand s-a luat aceasta decizie politica am plecat doar de la premiza ca il schimbam pe domnul viceprimar Cosmin Andrei. Toate posibilitatile au fost luate in calcul.”, a spus Catalina Lupascu.

Aceasta a declarat ca nu se asteapta sa fie tradata de colegii sai din PNL, in ciuda faptului ca acestia au fost chemati sa treaca in barca PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *