Atac fara precedent al lui Turcanu la adresa PSD: PSD-istii au facut liberalilor promisiuni. Asta inseamna infractiuni si grup infractional

florin turcanu la birou in CJ BotosaniLiderul PNL Botosani, Florin Turcanu, a lansat, marti, un atac dur la adresa fostilor colegi din alianta. Acesta a declarat ca PSD-istii sunt primii infractori din judetul Botosani, promitandu-le liberalilor din Consiliul Local posturi sus-puse pentru a se alatura PSD si a vota schimbarea viceprimarului Catalina Lupascu.

Turcanu sustine ca liderul PSD Botosani, Andrei Dolineaschi, a venit special de la Bucuresti pentru a se intalni cu consilierii locali ai PNL pe aceasta tema si spera ca discutiile acestora sa fie inregistrate de organele competente.

like facebook

Le promite posturi, le promite functii, le promite sefii, tot ce se poate promite. Nu stiu cum nu ii este frica primarului ca poate fi inregistrat la cate intalniri face si promite. Nu se teme ca exista lege si pentru el. A chemat toti liberalii pe rand. Azi are o alta intalnire. A venit si Dolineaschi. Sper sa se inregistreze si sa se linisteasca. Sa nu mai vina si sa promita functii si alte avantaje liberalilor. Nu se poate asa ceva. Se intalneste cu niste liberali sa le spuna cat de mult au ei in tolba lor si le promite avantaje. Au mai avut negocieri. Sunt promise functii incepand de la ARR pana la Primarie, pana la RAR. Au promis si spatii comerciale la oamenii de afaceri pe care ii am in partid. Asta inseamna infractiuni si grup infractional. Asta inseamna ca Dolineaschi si primarul au constituit un grup infractional care foloseste banul public si functiile statului pentru a castiga voturi„, a spus Florin Turcanu.

Acesta a cerut liberalilor care au fost chemati la negocieri sa faca sesizare penala impotriva celor din PSD.

Social-democratii au initiat un proiect de hotarare privind schimbarea viceprimarului Catalina Lupascu, dupa ce la randul lor liberalii si democrat-liberalii au depus si ei un proiect de hotarare privind schimbarea viceprimarului Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *