Leo Grozavu, înaintea meciului cu Ceahlăul: Când joci în prima ligă, în faţa întregii Românii, nu ai nevoie de motivaţii suplimentare

leo grozavu fc botosaniLeo Grozavu are o dilemă mare înaintea meciului, de miercuri, împotriva Ceahlăului Piatra Neamţ. Tehnicianul FC Botoşani are mai mulţi jucători pasibili de suspendare, în cazul în care încasează un cartonaş galben, iar o strategie ar putea fi protejarea unor jucători prin neutilizarea lor.

Acesta a mai spus înaintea jocului că Ceahlăul este o echipă puternică acasă, însă elevii săi sunt motivaţi de locul în clasament pe care l-ar putea ocupa în cazul unei victorii.

like facebook„Cred că la nivelul la care suntem, respectiv prima ligă, nu cred că este nevoie de motivaţii suplimentare decât aceea că joci în prima ligă în faţa spectatorilor, a telespectatorilor şi a întregii Românii. Şi locul din clasament este mai mult ca sigur o motivaţie şi din discuţiile avute cu băieţii mi-au spus că aceasta este una din motivaţiile lor. Ceahlăul este o echipă foarte bună, cunoaştem cu toţii lucrul acesta. Ştim ce forţă am. Vom încerca să ne pregătim, iar la momentul jocului să fim în cea mai bună formă sportivă. Avem mulţi jucători la limita suspendării şi m-am gândit să abordăm şi o altă strategie, dar mai este un antrenament şi mâine până la ora jocului să vedem dacă este mai oportun ca unii jucători să îi păstrăm pentru jocul de acasă. Ne asumăm riscul ca ei să nu poată evolua la următorul joc, cu Astra. Încă nu am luat o hotărâre definitivă”, a declarat Leo Grozavu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *