O botoşăneancă premiată la un festival organizat în memoria Mihaelei Runceanu

2.KARINAO botoşăneancă a obținut un premiu important la un festival organizat în memoria cântăreţei de muzică uşoară, Mihaela Runceanu. Copila de numai 12 ani s-a calificat recent şi în finala festivalului Mamaia Copiilor care se va desfășura în luna iulie.

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la Buzau, Festivalul national de muzica pentru copii si tineret „Mihaela Runceanu – Pentru voi muguri noi”, editia a – III – a , dedicat regretatei artiste Mihaela Runceanu.

Judetul Botosani a fost reprezentat la acest festival de tanara Karina Ioana Todireanu , care a interpretat in concurs piesa “Traiesc” lansata de Angela Similea si care a castigat  locul al II-lea la categoria 12 – 15 ani, reprezentand astfel judetul Botosani cu cinste. Karina va reprezenta judetul si la Mamaia copiilor pentru că recent ea s-a calificat in finala acestui concurs.  La Mamaia copiilor, ea va canta piesa „Dor de viață”. 

 

6.DAN DUMITRIU SI KARINAKarina Todireanu are 12 ani, este elevă a Liceului de Artă “Ştefan Luchian” din Botoşani şi deţine mai multe premii la diverse festivaluri de gen. Aceasta a ținut să-i mulțumească profesoarei sale de canto, Anca Apetroaiei pentru toate eforturile depuse în pregatirea ei, fara de care nu ar fi fost posibile cucerirea tuturor premiilor obtinute in ultimul an.

like facebookFestivalul a avut loc în perioada 2 – 4 mai, iar din juriu au făcut parte nume sonore ale muzicii usoare romanesti cum ar fi compozitorii Dan Dumitriu (presedintele juriului), Carmen-Aldea Vlad, Xenti Runceanu si, nu in ultimul rand, cunoscutul realizator – coordonator Radio Romania Regional domnul Bogdan Dragomir.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *