Primarul oraşului Săveni, Relu Târzioru: Nu avem nimic, dar an de an cheltuim bani pe fel de fel de prostii

relu tarzioruVicepreşedintele PNL Botoşani, Relu Târzioru, a criticat aspru manifestările organizate de Consiliul Judeţean pe bani publici. El spune că nu este firesc să se direcţioneze sume atât de importante spre distracţie, atâta timp cât în judeţ nu sunt drumuri pietruite, nu sunt microbuze pentru transportul elevilor sau spitale de calitate.

Nu avem nimic, dar an de an cheltuim bani pe fel de fel de prostii. Iese câte unul la televizor şi spune că Primăria Botoşani îşi bate joc de bani publici, de 300 milioane, de  700 şi ăşti (nr. CJ) dau cu miliardele. Probabil cine are gura mai mare, ăla face valuri„, a menţionar Relu Târzioru.

El spune că de când este primar al oraşului Săveni nu a făcut nicio chermeză pe bani publici.

like facebook

Nu mai ţin zilele oraşului şi nici nu mi se pare corect când lumea o duce rău, când oamenii nu au ce pune în farfurie, când nu pot să le fac drumurile sau să le creez nişte condiţii omeneşti, eu să încep să fac spectacole an de an, aşa cum văd în multe locuri”, a adăugat primarul oraşului Săveni.

One thought on “Primarul oraşului Săveni, Relu Târzioru: Nu avem nimic, dar an de an cheltuim bani pe fel de fel de prostii

  1. Felicitari D-le primar, toata stima, as vrea sa fie mai multi ca d-voastra care gandesc asa.
    Sper sa apuc ziua cand judetul va avea un presedinte al consiliului judetean cu ceva mai mult de un neuron. Pana atunci vom contempla miliardele spalate de ploaie ale tutoror manifestatiilor si targurilor ce frizeaza absurdul – timp in care alte activitati cu adevarat importante n-au absolut deloc fonduri.
    Cat de penibil este sa faci pe bani publici un targ inutil ca sa-l aduci acolo pe seful partidului tau sa faci un pic de campanie electorala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *