Bătaie în apropierea Poligonului ACR. Au intervenit jandarmii pentru aplanarea conflictului

jandarmiDistracţia de la Târgul Agro-Zoo, organizat în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, i-a costat destul de scump pe câţiva petrecăreţi, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani aplicând zece sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3000 de lei.

Sancţiunile au fost aplicate pentru încălcări ale legislaţiei privind faptele de tulburare ale ordinii şi liniştii publice ( adresare de injurii, provocare de scandal, refuz de legitimare), precum şi pentru neîndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege în ceea ce priveşte actele de comerţ.

Duminică seara, în jurul orei 19.00, jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui conflict între doi bărbaţi , care a avut loc în apropierea poligonului A.C.R. A fost necesară şi prezenţa unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care l-a transportat pe unul dintre cei doi tineri la Spitalul de Urgenţă Mavromati, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, din cauza loviturilor primite.

like facebook

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea soluţionării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *