Prins la volan, a încercat să-i păcălească pe poliţişti cu un permis fals

masina politie frontieraUn echipaj format din poliţişti de frontieră, care acţiona în cooperare cu un lucrător din cadrul Postului de Poliţie Santa Mare a oprit pentru control o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de cetăţeanul român Daniel L., de 25 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi.  La solicitarea docmentelor pentru control, conducătorul auto a precizat că nu are actele asupra sa, menţionând că are permis de conducere emis de autorităţile din R. Moldova. Pe timpul verificărilor efectuate, s-a prezentat Neculai M., cetăţean român, care i-a înmânat conducătorului auto cartea de identitate, certificatul de înmatriculare al autovehiculului şi un permis de conducere emis de autorităţile R. Moldova,  eliberate pe numele lui Daniel L.

like facebook

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu  deţine permis de conducere în Romania sau Moldova, iar permisul de conducere moldovenesc prezentat pentru control nu figurează în bazele de date din R. Moldova.

Pe numele lui Daniel L. poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi uz de fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *