Salvatori chemaţi să intervină la locuinţa unei femei despre care se credea că e moartă. Vezi ce surpriză au avut!

masina politie femeie in doliu botosaniPompierii şi poliţiştii au fost alertaţi, luni la amiază, de o femeie ce susţinea că o bătrână ce locuieşte într-un apartament de pe strada Octav Onicescu, nu mai răspunde la telefon. Femeie care a formulat solicitarea, avea în grijă bătrâna şi  era îngrijorată, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea de dumincă seară.

like facebookAjunşi la faţa locului pompierii şi poliţiştii au aflat, de la vecini, că de fapt bătrâna era plecată la piaţă şi nu mai are rost pătrunderea în apartament. Salvatorii s-au retras, însă femeia care a formulat apelul de urgenţă a fost atenţionată cu privire la modul în care sunt făcute aceste solicitări. La scurt timp după plecarea pompierilor şi poliţiştilor, bătrâna s-a întors de la piaţă.

 

masina politiefemei la bloc

One thought on “Salvatori chemaţi să intervină la locuinţa unei femei despre care se credea că e moartă. Vezi ce surpriză au avut!

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    sa fie amendata baba care a sunat, ca primeste bani pt ingrijirea celeilalte .nimeni nu face acest lucru mocca.sa stea cu batranii nevoiasi si sa aiba grija de ei, nu sa dea doar telefoane si sa puna pe drumuri autoritatile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *