Liberalii botoșăneni au lansat candidatura lui Mihai Țurcanu pentru Parlamentul European în prezența președintelui Crin Antonescu

crin antonescu la BotosaniAproximativ 1000 de liberali botoșăneni au participat duminică la evenimentul de lansare a candidaturii lui Mihai Țurcanu pentru Parlamentul European. Evenimentul, care a început la ora 14.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoșani, a avut invitați speciali de la organizația națională a partidului, inclusiv președintele PNL, Crin Antonescu. Aceștia au fost întâmpinați de liderii PNL Botoșani, în frunte cu președintele Florin Țurcanu.

Cu Oda Bucuriei de Beethoven pe fundal, pe scenă au fost invitați, rând pe rând, Viorel Iliuță- președintele PNL pe municipiul Botoșani, Cătălina Lupașcu- viceprimarul municipiului Botoșani, deputații Roxana Anușcă, Costel Șoptică, Verginel Gireadă, senatorul Viorel Grigoraș, Aurel Ungureanu- primarul comunei Vârfu Câmpului și președinte al Ligii Aleșilor Locali Botoșani, Gheorghe Sorescu- vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu- președinte al Consiliului Județean Botoșani și al Filialei Teritoriale PNL, Marian Petrache-  președinte al Consiliului Județean Ilfov și vicepreședinte PNL, Mihai Țurcanu- candidatul PNL al Regiunii de Nord-Est la alegerile europarlamentare și Crin Antonescu- președintele PNL.

Mihai TurcanuToți și-au exprimat mesajul de susținere pentru candidatul județului Botoșani, al Moldovei și al României, Mihai Țurcanu, care se va alătura echipei de EuroCampioni consacrați ai Partidului Național Liberal: Norica Nicolai, Adina Vălean, Ramona Mănescu, Cristian Bușoi, Renate Weber și Eduard Hellvig. Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat în fața liberalilor botoșăneni că echipa pe care PNL o are în Parlamentul European se va completa cu cel puțin încă două nume, dintre care primul va fi Mihai Țurcanu, cel care și-a asumat temele agriculturii și zootehniei pentru viitorul mandat la Bruxelles.

like facebookDe la Casa de Cultură a Sindicatelor, președintele PNL, însoțit de liderii PNL Botoșani, a mers în Poligonul ACR pentru a vizita Târgul Agro-Zoo.

articol electoral (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *