Comunicat de presă: Forţa Civică, faţă în faţă cu alegătorii

partidul forta civica actiune electorala la BotosaniCetățenii vor politicieni responsabili și care să-și țină promisiunile. Aceasta e concluzia discuților purtate cu alegătorii de activiști de la Forța Civică. Duminică, la Săveni a avut loc o acțiune electorală organizată de partidul condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

La aceasta au participat și candidații la alegerile europarlamentare Oana Elena Saucă și Daniel Botezatu. Au fost împărțite materiale electorale și s-a dialogat într-un mod cât se poate de civilizat cu alegătorii. Aceștia din urmă s-au declarat mulțumiți că Forța Civică are pe listă candidați din județul Botoșani și chiar din orașul lor. Totodată ei l-au recunoscut pe Mihai Răzvan Ungureanu ca un om al locului, fiind întâlnite în timpul acțiuni chiar și rude ale acestuia de la Vlăsinești.

like facebookE plăcut să fii printre oameni, mai ales când ei te apreciază și te încurajează. Aceștia doresc politicieni educați și de bună credință, care să facă ceva pentru comunitate“ , a concluzionat după acțiune săvineanca Oana Elena Saucă, doctor în biologie, candidat Forța Civică la europarlamentare.

E important ca oamenii să ne cunoască și să înțeleagă că vrem să dăm un suflu nou politicii, să îndeplinim dorința lor de a fi conduși de politicieni instruiți, sinceri și curați din punct de vedere moral“, a declarat la rândul său prof. Daniel Botezatu, doctor în istorie, la rândul sau candidat pe lista Forța Civică.

Articol electoral (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *