Anunţ şoc făcut de primarul de Săveni, Relu Târzioru, cu privire la viitoarea sa candidatură la primărie

relu tarzioru, primar de saveniPrimarul oraşului Săveni, Relu Târzioru, care este şi vicepreşedintele PNL Botoşani, anunţă că nu se mai regăseşte în PNL. El a declarat, luni, că va face campanie electorală Partidului Social Democrat, iar la alegerile locale din 2016 va candida pentru un nou mandat la Primăria Săveni din partea PSD.

El susţine că nu mai are nicio comunicare cu reprezentantul PNL Botoşani.

Nu am fost dorit probabil în echipă şi eu nu mă regăsesc. De altfel, el (nr. Florin Ţurcanu) a declarat <despre morţi numai de bine>, am înţeles că au şi candidat la Săveni. În condiţiile astea, eu mă reorientez. În 2016, voi candida probabil din partea PSD. Aici, în PSD, am parteneri de dialog, de comunicare, am oameni care mă respectă, sunt la nivelul pe care eu îl am. Reprezint un oraş şi vreau să mi se dea ceea ce mi se cuvine, mai cu seama că eu am muncit mult ca domnul Ţurcanu să fie unde este acum, iar el pentru mine nu a făcut nimic„, a spus Relu Târzioru.

like facebook

De altfel, încă de la începutul anului Târzioru a intrat în contradicţie cu conducerea partidului, anunţând oficial pe un post de televiziune că renunţă la funcţiile din partid. Acest pas nu l-a făcut, însă se aşteaptă să fie înlăturat de pe funcţia de vicepreşedinte al PNL Botoşani. Târzioru activează de nouă ani în PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *