Primaria Botosani a reziliat contractul cu HSR, insa firma incaseaza banii, in continuare, din parcomate

hsr masina ridicataReprezentantii Primăriei Botoşani nu au ajuns la niciun consens cu firma Hi Speed Recovery în cazul parcomatelor pe care le deţin în parcările cu plată din municipiu. Desi a fost dat si un ultimatum in ceea ce priveste parcomatele, reprezentantii HSR nu au reactionat in niciun fel. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat ca in cursul acestei saptamani va incerca sa aiba o discutie „fata in fata cu conducerea HSR”.

Vrem sa ne comunice daca ne dau parcomatele sau nu. Daca in urma acestor discutii nu vom avea un raspuns favorabil, vom trece la ridicarea lor de pe domeniul public„, a mentionat Cosmin Andrei.

In ciuda faptului ca municipalitatea a reziliat contractul, HSR continua sa incaseze din cele noua parcomate pe care le detin.

like facebook

Banii din parcomate merg si la Primarie, 15%, si la ei. In momentul in care se vor umple casetele, colegii mei nu vor mai scoate casetele din parcomate si nu vor mai functiona. Vom stabili ce se intampla cu sumele incasate„, a mai spus viceprimarul municipiului Botosani.

Contractul dintre municipalitate si firma HSR a expirat la mijlocul lunii aprilie, iar Executivul Primariei nu a mai vrut sa il prelungfeasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *