Cornel Şfaiţer: Am avut emoţii, chiar şi în minutul 80, la 3-0

cornel sfaiter fc botosaniPreşedintele FC Botoşani a surprins la finalul jocului, câştigat cu 3-1 în faţa echipei Oţelul Galaţi, spunând că a avut emoţii chiar şi la o diferenţă de trei goluri.

Cornel Şfaiţer a precizat că jocul practicat de cele două echipe a fost unul spectaculos şi poate fi considerat etalon pentru liga I. Oficialul a ţinut să menţioneze că echipa locală a scăpat, cu siguranţă, de la retrogradere şi a ajuns să fie luată în serios de toate adversarele.

like facebook„Am avut emoţii mari pentru acest joc şi vă spun că  şi la 3-0, în minutul 80 aveam emoţii. S-a jucat un fotbal spectaculos, aşa cum ar trebui să se joace toate meciurile în liga I. Ar da bine fotbalului românesc şi exact aşa îşi doresc spectatorii. Pot să confirm că suntem scăpaţi, în acest moment, de retrogradare. Să ştiţi că Botoşaniul  chiar e luat în serios. În acest retur am făcut jocuri bune şi am măcelărit echipe bune, unele de europa league. Cel mai important, după meciul de astăzi, că am continuat seria victoriilor de acasă. Eu spun că nu este imposibil să mai reuşim 6 puncte în ultimile două meciuri de acasă. Sunt sigur că Leo îi va ţine pe băieţi la fel de concentraţi. Jucătorii conştientizează că au bani de primit, joacă pentru prime şi poziţia în clasament contează la drepturile de televizare”, a spus Cornel Şfaiţer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *