FC Botoşani a vrut să câştige meciul cu Oţelul la masa verde

fc botosani otelul galatiOficialii FC Botoşani au încercat să câştige la masa verde partida disputată, duminică, în compania formaţiei Oţelul Galaţi. Reprezentanţii clubului au recunoscut că au primit o contestaţie împotriva echipei adverse, după ce oaspeţii au folosit doi jucători care au depus memorii pentru restanţele la salarii. După ce au câştigat meciul, cu 3-1, reprezentanţii echipei gazdă au menţionat că nu vor mai depune contestaţia.

like facebookProblema de la Oţelul Galaţi, cu cei doi jucători, a fost recunoscută şi de preşedintele clubului de pe malul Dunării.

„Am o senzație ciudată, că nu toată lumea dorește ca Oțelul să continue în prima ligă. Pentru a doua oară în actuala ediție de campionat, cineva, o persoană foarte bine intenționată, le-a trimis gazdelor contractele lui Sârghi și Astafei, iar gazdele ne-au făcut contestație înainte de meci. Ambii fotbaliști au memorii depuse, e adevărat, dar câtă vreme nu este luată nicio decizie, avem tot dreptul să-i folosim”,Narcis Răducan, preşedintele Oţelului a spus oficialul echipei din Galați la Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *