Deputatul Șoptică: Avem un candidat cu sanse reale de a intra in Parlamentul European

mihai turcanu pnl botosani2Deputatul PNL, Costel Soptica, a facut un apel la liberalii prezenti la lansarea candidatului la europarlamentare, Mihai Turcanu, sa isi uneasca fortele astfel incat Parlamentul European sa aiba un botosanean. El a cerut totodata ca mesajul PNL sa ajunga la fiecare cetatean din judetul Botosani cat mai bine si nu distorsionat.

like facebookEste un moment cand mai mult decat oricand este nevoie de intreg devotamentul nostru, este nevoie sa strangem randurile. Am avut intalniri saptamana trecuta in mai bine de jumatate din comunele colegiului pe care il reprezint si am constatat ca de la comuna la comuna trebuie sa ne unim eforturile, sa ne pliem pe ceea ce vor cetatenii, pentru ca mesajul nostru trebuie sa ajunga la acestia cat mai bine si mai putin distorsionat . Avem pentru prima oara dupa revolutia din 89 un candidat la europarlamentare, cu sase reale de  a intra in Parlamentul European, prin domnul Mihai Turcanu. Este un specialist, un om cu experienta manageriala si trebuie sa ne unim cu totii fortele, sa ajungem sa fim mandri ca am trimis in Parlamentul European un botosanean„, a spus Soptica.

La lansarea candidatului PNL la europarlamentare, Mihai Turcanu, a participat si liderul PNL, Crin Antonescu.

One thought on “Deputatul Șoptică: Avem un candidat cu sanse reale de a intra in Parlamentul European

  1. Sanse reale de a reveni la Sulita la oi caci minciuna si nesimtirea nu merg la infinit. Ne am fript odata ne ajunge sunt candidati mai valorosi care au fost scosi de pe liste de sarlatanii familiei turcanu. Nesimtitul de Turcanu nu e nici la degetul mic al DOMNULUI MIRCEA DIACONU care merita sa fie ales macar e un om de cultura demn care a facut niste lucruri concrete in tara asta. Turcanu a facut niste magarii pe la Bucuresti si a bagat ceva carne stricata prin tara si atit in rest e nul cred ca la viata lui nu a citit nici 10%din ce a citit Mircea Diaconu. Atentie am mai avut un cioban europarlamentar si a ajuns bine. mai lasatine ca ne am saturat sa avem in Parlamentul European analfabeti puscariasi si securisti ne ride EUROPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *