Un autocar care făcea curse Turcia-Botoşani, implicat într-un accident în lanţ

accidentUn autocar condus de un cetățean turc de 65 de ani se îndrepta spre Botoșani când, în județul Buzău, șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit o mașină din fața sa și apoi a ciocnit o a doua mașină condusă de o tânără din Bacău. Trei persoane au fost grav rănite și au fost transportate la spital, încă nici un pasager al autocarului nu a fost rănit, informează ZiuaNews.

Autocarul care a provocat accidentul mergea din Turcea spre Botoșani și avea la bord 25 de turiști. Pe raza județul Buzău, șoferul autocarului, cetățean turc în vârstă de 65 de ani a a lovit un autoturism aflat în faţa sa, condus de un băcăuan de 25 de ani. Ulterior, autoturismul s-a ciocnit cu o altă maşină care circula în acelaşi sens de mers şi la volanul căreia se afla o tânără de 22 de ani din Bacău.

Şoferii celor două mașini mici care s-au ciocnit după ce au fost lovite de autocar şi o pasageră din maşina condusă de tânărul de 25 de ani au suferit leziuni grave şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău.

Alte două persoane, pasageri în cele două autoturisme, un adolescent de 16 ani şi un tânăr de 28 de ani au acuzat dureri şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău.

Din fericire, nici un pasager al autocarului care mergea spre Botoșani nu a fost rănit și s-au ales doar cu o sperietură. Totuși, în urma accidentului, autocarul a fost avariat, urmând a fi trimisă o altă maşină care să îi ducă pe oameni la destinaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *