Antonescu despre folosirea PSD pe afişele electorale a simbolului USL: Încearcă să vândă marfă contrafăcută sub numele de USL

crin antonescu pnl botosani1Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Botoşani, că nu crede în refacerea USL. Antonescu a precizat că liderul PSD, Victor Ponta, vrea un PNL mic, să îl transforme „într-un Partid Conservator puţin mai mare”, lucru care nu se va întâmpla niciodată.

Asta a vrut şi domnul Băsescu şi nu a reuşit şi credeţi-mă, domnul Băsescu a fost mai puternic decât domnul Ponta, decât va fi vreodată domnul Ponta. Ceea ce pretinde domnul Victor Ponta că vrea cred că poate păcăli puţini oameni şi acei oameni nu sunt în PNL„, a spus Antonescu.

like facebook În ceea ce priveşte folosirea de către PSD a simbolului USL pe afişele electorale, Antonescu a spus: „Nici PDL nu a mai avut curajul să-şi afişeze propria identitate. Nu ştiu de ce PSD, care este un partid aşa de mare şi de tare, care guvernează aşa de bine şi care în fiecare zi, ca pe vremea lui Năstase, mai face o faptă bună, nu are curajul de a spune: Da, suntem PSD. Că doar se văd toate alea roşii. Încearcă să păstreze iluzia acestui USL care a adunat speranţa multor români şi încearcă să vândă marfă contrafăcută sub numele de USL. Un USL fără PNL este un USL contrafăcut„, a menţionat Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *